Halász János : egyre világosabb, hogy az LMP Soros zsebében van

AZ LMP SOROS ZSEBÉBEN VAN, EZÉRT TÁMADJA A NEMZETI KONZULTÁCIÓT

 

Az LMP Soros zsebében van, ezért támadja Hadházy Ákos, az ellenzéki párt társelnöke még mindig a Soros-tervről zajlott nemzeti konzultációt – hangsúlyozta Halász János keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-frakció szóvivője elmondta, miközben minden idők legnagyobb részvételét produkálta a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció, az LMP-s Hadházy Ákos még mindig támadja azt, és folytatja a hazudozást.

„A MAGYAROK NEM AKARNAK KÖTELEZŐ KVÓTÁT ÉS ELUTASÍTJÁK A SOROS-TERV MINDEN PONTJÁT IS.”

Halász János közölte, egyre világosabb, hogy az LMP Soros zsebében van, ezért támadják a nemzeti konzultációt. Hozzátette, ha már elhallgattatni nem tudták a magyar embereket, most el akarják hitelteleníteni a konzultáció eredményét, hiszen ők is látják, hogy a magyarok egyértelműen elutasítják a Soros-tervet.

A kormánypárti politikus aláhúzta, a magyarok nem akarnak kötelező kvótát és elutasítják a Soros-terv minden más pontját is. Hozzáfűzte, a magyar emberek hallani sem akarnak évi 1 millió migráns betelepítéséről és arról sem, hogy a migrációval megváltoztassák Európa kultúráját.

Fotó: fidesz.hu”A SZÉL BERNADETT ÁLTAL VEZETETT LMP, A SOROS BIRODALOM ÉRDEKEINEK EGYIK LEGHANGOSABB KÉPVISELŐJE LETT MAGYARORSZÁGON. A NEMZETI KONZULTÁCIÓ TÁMADÁSÁVAL NYÍLTAN SZEMBEN MENNEK A MAGYAR EMBEREK AKARATÁVAL IS.”

A Fidesz-frakció szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy a Szél Bernadett által vezetett LMP, a Soros birodalom érdekeinek egyik leghangosabb képviselője lett Magyarországon. A nemzeti konzultáció támadásával nyíltan szemben mennek a magyar emberek akaratával is.

Halász János példaként említette, hogy Hadházy Ákos a nemzeti konzultáció ideje alatt, több héten át folyamatosan megkérdőjelezte a Soros-tervet, a nemzeti konzultáció részvételi adatait és az eredményét. Hozzátette: mindez Soros György és a bevándorláspárti brüsszeli erők érdekét szolgálja, mivel megakadályozni nem tudták, hogy a magyar emberek véleményt mondjanak a Soros-tervről most megpróbálják hitelteleníteni az eredményt. Ezzel belerúgnak abba a több mint 2 millió 300 ezer magyar emberbe, akik kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet és véleményt formált – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Halász János leszögezte, az LMP Soros zsebében van. Emlékeztetett arra, hogy a párt a magyar és az Európai Parlamentben is végig a Soros-terv végrehajtása mellett áll.

Megemlítette, hogy Meszerics Tamás az LMP brüsszeli képviselője eddig minden migránspárti jelentést támogatott, és korábban nyíltan elmondta, hogy nem tudja máshogy elképzelni a migránsválság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével.

A kormánypárti politikusa kitért arra is, hogy Szél Bernadett sorra találkozott Soros szövetségeseivel. Példaként említette, hogy az LMP képviselői tavaly decemberben is kiálltak a Soros-terv mellett, akkor a magyar Országgyűlés a kormánypártok kezdeményezésére, határozatot fogadott el a Soros-terv végrehajtásáról szóló Európai Parlamenti határozattal szemben. Ezzel kapcsolatban Halász János ismertette, hogy az LMP és a baloldali pártok képviselői között nem volt egyetlen ember sem, aki elutasította volna az Európai Parlament Soros-terv végrehajtásáról szóló határozatát.

Az LMP azzal, hogy nem vett részt a szavazáson, világos üzenetet küldött, hogy nem lehet rájuk számítani Magyarország védelemében – hangsúlyozta Halász János