Hidvéghi Balázs hétfői sajtótájékoztatóján.

ÖSSZEHANGOLT ELLENZÉKI TÁMADÁS INDULT A NEMZETI KONZULTÁCIÓ ELLEN

 

Összehangolt ellenzéki támadás indult a nemzeti konzultáció ellen; megkérdőjelezik a hatóságok munkáját, a visszaküldött ívek számát, a magyar emberek véleményét, és hazudnak az adatokról, a folyamatról, a tényekről – jelentette ki Hidvéghi Balázs hétfői sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója aláhúzta, Soros György támadást indított hazánk ellen, és ennek megfelelően az emberei elkezdték az akciózást. A külföldi elvárásokra mindig ugrásra kész ellenzék most is szolgálatkészen beállt a sorba, és egy szánalmas, hazug támadást indított a nemzeti konzultáció ellen – tette hozzá.

„MIVEL NEM TUDJÁK MEGAKADÁLYOZNI A NEMZETI KONZULTÁCIÓT, EZÉRT MEGPRÓBÁLJÁK AZ EREDMÉNYÉT HITELTELENÍTENI ÉS A FOLYAMATOT TÁMADNI.”

Emlékeztetett, az elmúlt napokban több ellenzéki párt, az LMP, az MSZP, a DK, az Együtt és gyalázatos módon még a Jobbik is egy összehangolt akció keretében támadta meg a konzultációt.

Ők is látják, hogy még az eredeti határidő lejárta előtt rekordszámú válasz érkezett vissza, ezért kínjukban most megpróbálják előre hitelteleníteni a nemzeti konzultáció eredményét – jegyezte meg.

Hidvéghi Balázs kiemelte, Soros György és brüsszeli szövetségesei nem akarták és most sem akarják, hogy bárki véleményt mondjon a migrációs terveikről, és megkérdezzék az embereket róla, mert ez szemben áll az ő elképzeléseikkel.

Mivel nem tudják megakadályozni a nemzeti konzultációt, ezért megpróbálják az eredményét hitelteleníteni és a folyamatot támadni – tette hozzá. Felhívta a figyelmet arra, a konzultáció precedenst is teremthet más államok számára, hogy az emberekhez forduljanak a bevándorlás kérdésében.

Fotó: fidesz.hu

Hidvéghi Balázs közölte, az eddigi támadások után Soros György személyesen is beleállt a küzdelembe, és úgy tűnik, a magyarországi ellenzéki pártok is aktív részvevők. Óramű pontossággal és összehangoltan indult meg az ellenzéki támadás; megkérdőjelezik a hatóságok munkáját, a visszaküldött ívek számát, a magyar emberek véleményét, és hazudnak az adatokról, a folyamatról, a tényekről – sorolta. Ezzel egyébként belerúgnak abba a most már közel kétmillió emberbe, aki kitöltötte és visszaküldte az íveket, véleményt mondva a Soros-tervről – tette hozzá.

A Fidesz kommunikációs igazgatója aláhúzta, az ellenzék újra és újra bebizonyítja, nem lehet rájuk számítani Magyarország védelmében. A baloldalról régen tudjuk, úgy táncol, ahogy Soros fütyül, de most már azt is látjuk, hogy a magát korábban nemzetinek hazudó Jobbik is beállt a sorba, amikor a konzultációt támadják és össze-vissza hazudoznak – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Felhívta a figyelmet arra, ugyanaz az ellenzék támadja most a nemzeti konzultációt és a benne résztvevő magyar embereket, akik korábban megkérdőjelezték, hogy létezik bevándorlás, tagadták a kvóta létezését, közben pedig az Európai Parlamentben megszavazták az erről szóló javaslatokat.

Fotó: fidesz.hu

Leszögezte, az ellenzék felháborító, kicsinyes és hazug akciói még egy okot adnak arra, hogy minél több magyar ember mondja el a véleményét a Soros-tervről, és ezzel indirekten az ellenzékről is, mely egyértelműen Soros pártján áll. Ne hagyjuk, hogy megfélemlítsenek bennünket és elhallgattassák a véleményünket! – szólított fel. Minél többen vagyunk, annál erősebb lesz Magyarország pozíciója, ezért Hidvéghi Balázs arra kér mindenkit, hogy – aki még nem tette – mondjon véleményt a nemzeti konzultáció keretében a Soros-féle bevándorlási javaslatokról.