Hidvéghi Balázs keddi sajtótájékoztatóján.

BRÜSSZEL EGYRE TÖBB ESZKÖZZEL KÍVÁNJA GYENGÍTENI A HATÁRVÉDELMET

 

Brüsszel bevándorláspárti többsége újabb és újabb javaslatokkal áll elő. Ezeknek egy célja van, hogy legalizálják a migrációt és minél több bevándorlót szállítsanak be Európába – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy néhány nappal ezelőtt a brüsszeli migrációs biztos, Dimitrisz Avramopulosz az ENSZ-ben mondott egy beszédet, melyben elárulta, hogy az Európa felé tartó gazdasági bevándorlást legalizálni kívánja az Európai Bizottság, sőt, meg akarja szervezni az Európába irányuló bevándorlást.

„HA, EZ A BEVÁNDORLÁSPÁRTI, SZÉLSŐSÉGES ELIT MARAD TÖBBSÉGBEN BRÜSSZELBEN, AKKOR EGÉSZ EURÓPÁBÓL BEVÁNDORLÓKONTINENST FOGNAK LÉTREHOZNI ÉS MEGTILTJÁK A TAGÁLLAMOKNAK, HOGY EZ ELLEN VÉDEKEZZENEK”

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy ugyanezt a célt tűzi ki az ENSZ migrációs csomagja is, amelynek a tárgyalása zajlik.

Hozzátette, ugyanerről szól az a javaslat, amelyet az Európai Bizottság LIBE bizottságában tárgyaltak néhány nappal ezelőtt.

Ezzel kapcsolatban a kormánypárti politikus kifejtette, azt sürgetik, hogy a bevándorlás szervezés és az embercsempészekkel való együttműködés ne legyen büntethető azon szervezetek esetében, amelyek ezt megteszik.

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra is, hogy ugyanezt a célt tűz ki a Soros-hálózat is, mely egy kampányt is indított, We are a welcoming Europe néven.

Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy ne legyen büntethető az illegális migrációban való részvétel, sem a határátlépés – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Fotó: fidesz.hu

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, Brüsszel bevándorláspárti többsége újabb és újabb javaslatokkal áll elő. Ezeknek egy célja van, hogy legalizálják a migrációt és minél több bevándorlót szállítsanak be Európába. Elmondta, ezért akarják elvenni a határvédelem jogát a tagállamoktól, de most már ezen is túlmennek, azt akarják elérni, hogy ne lehessen büntetni jogi eszközökkel, sem az illegális határátlépést, sem az illegális határátlépés elősegítését.

Látszik, hogy mekkora a tét a jövő évi európai parlamenti választásokon. Ha, ez a bevándorláspárti, szélsőséges elit marad többségben Brüsszelben, akkor egész Európából bevándorlókontinenst fognak létrehozni és megtiltják a tagállamoknak, hogy ez ellen védekezzenek – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.