A Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában

SOROS VIGYE EL MAGYARORSZÁGRÓL ÉS EURÓPÁBÓL A SZENNYES PÉNZÉT!

 

A Soros-hálózat akármilyen eszközökkel próbál ránk nyomást gyakorolni, meg fogjuk védeni Magyarországot, és azt üzenjük Soros Györgynek, hogy vigye el Magyarországról és Európából a szennyes pénzét – szögezte le Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában nyilvánvalónak nevezte, hogy nem a véletlen műve, és nem egy elkerülhetetlen folyamat ami jelenleg Európában történik az illegális bevándorlás kapcsán, hanem tudatos, emberek által szervezett és támogatott eseménysor. A zűrös hátterű és motivációjú, külföldről támogatott NGO-k tevékenysége az illegális bevándorlással kapcsolatban azt a célt szolgálja, hogy lecseréljék Európa népességét – tette hozzá.

„SOROS AZÉRT AKARJA TÖNKRETENNI EURÓPÁT, VESZÉLYEZTETETNI A JÖVŐT ÉS A BIZTONSÁGOT, AZÉRT AKAR MEGINT VÁLSÁGOT, HOGY ABBÓL ÚJABB PROFITOT SZEREZZEN.”

Kocsis Máté közölte, népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy ezzel a nem természetes folyamattal kaotikus és veszélyes állapotokat teremtsenek, mely törvényszerűen válsághoz vezet, jórészben azért, hogy az olyan pénzügyi spekulánsok, mint Soros György sok pénzt kereshessenek a kontinens tönkretételével, válság előidézésével. Soros György a pénzét ugyanis spekulációból, és emberek, országok tönkretételéből szerezte, vagyona mérhetetlen gátlástalanságra és aljasságra épül – jegyezte meg. Felhívta a figyelmet arra, Soros a pénzét most arra használja, hogy migránsokkal árassza el Európát, hogy még több pénzt kereshessen.

Emlékeztetett arra is, hogy Soros életében nem példátlan a válság kirobbantása. Ezzel kapcsolatban felidézte az angol font elleni támadást, Malajziát, Argentínát és számos afrikai országot, valamint az OTP-t ért támadásokat.

Azóta elfogták – közölte, hozzátéve: ez az eset jól illusztrálja, hogy lesz Európa egyre inkább kiszolgáltatva az ilyen bűnözésnek. Azt is mondta, egyre élénkebb a migráció a nyugat-balkáni útvonalon, de ha hatályba léptetnék a kvótajavaslatot, az Magyarországot is érintené. Eközben például az Amnesty International (AI) kampányt indított azért, hogy a bevándorlókat mindenképpen fogadják be az egyes országok, továbbá sürgetik az áthelyezési programok felpörgetését és a családegyesítések megkönnyítését – mondta, úgy értékelve: az AI követeléslistájában minden ott van „feketén-fehéren”.

A kormány azonban véget vet a „bevándorlásbiznisznek”, ezt szolgálja az alkotmánymódosítási javaslat és a „Stop Soros” előterjesztés, ezeket azonban az ellenzék nem támogatja, szembemenve az ország alapvető biztonsági érdekeivel