Ránki György: Pomádé király új ruhája

 Jótékonysági gyerekelőadásra az Operaházban Klauzál Lions Klub  

 

A Lions Klubok Nemzetközi Szövetsége 1917-ben alakult Chicago-ban, mára a világ legnagyobb humanitárius célú klubhálózatát építette fel. Fő célkitűzése a vakok és látássérültek ügyének szolgálata.

A volt keleti blokk országai közül a magyarországi Klauzál Lions Klub az elsők között alakult, 1989 óta a Nemzetközi Lions Szövetség jelszavának “Szolgálunk“ megfelelően szolgálja, támogatja a hátrányos helyzetű embereket. A különböző adományokat rendezvényeink bevételéből és saját munkánkból finanszírozzuk. Fő preferenciáink a hátrányos helyzetű gyerekek segítése.

 

Klubunk 2009-ben ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját olyan civil szervezetként, ahol mindenki társadalmi munkában tevékenykedik.

 

Az elmúlt években kiváló együttműködés alakult ki a Magyar Állami Operaház és a Klauzál Lions Klub között. Idén negyedik alkalommal kerül sor klubom szervezésében a jótékonysági gyerekelőadásra az Operaházban. Az ország legkülönbözőbb részéről, így Katymárról Székesfehérvárról, Nyíradonyból, Kaposvárról, Győrből, és természetesen a fővárosból érkeznek hátrányos helyzetű kisiskolások.

 

2012. április 29-én 11 órakor Ránki György: Pomádé király új ruhája című előadást láthatják.

Helyszín:

Magyar Állami Operaház, 1061 Budapest, Andrássy út 22.

 

14 órai kezdettel pedig, szintén szervezésünk által lehetővé vált a vidéki kisgyerekek számára, a  Parlament gyönyörű épületének megtekintése idegenvezetőkkel.

 

 

dr. Fogarasi Katalin

elnök

 

További tájékoztatás előzetesen, és a helyszíneken:

dr. Fogarasi Katalinnál

06/30-297-1207