Michael 5, az eddigi legélethűbb férfi 3D-s modell

A Digital Art Zone (DAZ) bemutatta népszerű 3D-s férfi modellje, Michael 5 for Genesis(TM) legújabb verzióját.

A már kapható korszerű humán számítógépes grafikai modell olyan végső megjelenítések létrehozását könnyíti meg, amelyeket alig lehet megkülönböztetni a fényképes ábrázolástól.

A Michael 5 a Victoria 5 sikeres piaci bevezetését követi, és ugyanazt a díjnyertes Genesis 3D modell platformot alkalmazza, amely hatékony mozgatási, kontúrozási és testtartás-módosítási lehetőségeket biztosít egyetlen alapból kiindulva.

A nagy felbontású szkennelt képek alapján készült Michael 5 lehetővé teszi a különböző fejű, testalkatú, nemű, korú és emberi rasszjegyeket viselő karakterek egymásba olvasztását és kombinálását, ezáltal egyedülálló platformot biztosít korlátlan számú karakter létrehozásához. A magas felbontású fotorealisztikus bőrtextúra-térképek, amely megjeleníti az olyan szabálytalanságokat, mint a pórusok, szeplők, vénák, az életkor és az izmok barázdái, megdöbbentően élethű hatást keltenek.

A Michael 5 és a Genesis segítségével a grafikusok most már szinte bármilyen elképzelhető 3D-s figurát létre tudnak hozni, mondta James Thornton, a DAZ vezérigazgatója.  A DAZ Studio alkalmazásával megalkothatnak egy karaktert, kiegészíthetik ruházattal, hajviselettel, környezettel és animációval, majd megjeleníthetik vagy exportálhatják a kedvenc 3Ds szoftverükre. Michael 5 az eddigi legélethűbb, legsokoldalúbb és legpontosabb férfi 3D-s modell.

A Michael 5 már megvásárolható, ára 39,95 dollár. Kapható továbbá hozzá rengeteg különféle ruha, haj és egyéb kiegészítő a DAZ 3D store internetes boltban, amelyek ára 34,97 dollártól 199,97 dollárig terjed.

Michael, aki 1999-ben nagy sikerrel debütált, a világ legnépszerűbb férfi 3D-s szereplője lett. A modellt több mint 100.000 digitális grafikus, játékfejlesztő és animációs szakember használja, és kompatibilis a 3D-s szoftverek többségével.

A szoftver lehetővé teszi a digitális grafikusok számára a modellek és képváltozatok egyszerű használatát és alakítását, a 3D-s modellek textúrájának módosítását, a világítás igény szerinti igazítását és a megjelenítési folyamat finomhangolását. A DAZ segítségével az alkotói háttértől függetlenül bárki gyorsabban és jobb grafikát képes létrehozni hatékony szoftver eszközei és tartalmai segítségével.

 

Napimagazin / BreuerPress Info