Az Odeon mozi kávézójában A Múlt és Jövő

Az Odeon mozi kávézójában A Múlt és Jövő

Kedves Barátaink!

Ha igen elkésve is, de mégis megjelentek az év végi könyveink.

Nagy szeretettel hívunk meg benneteket ebből az alkalomból az ünnepi kiadványok
élő bemutatójára:

2011.december 14. 20 óra, Odeon kávéház, Hollán Ernő.u.7. (A Lipócia szíve- és szellemi központja)

Az Odeon mozi kávézójában, ezen az ideális helyen, először lesz könyvbemutató – tehát történelmi pillanatról van szó.

Szomory Dezső: Az Emlékek szárnyán című könyvéről az összeállító, Kőbányai János beszél. (részlet a könyv utószavából) A könyvben közölt Szomory Dezső írta kottát és szöveget Maria Theresa Uribe operaénekesnő szólaltatja meg – minden bizonnyal a zenei stílusáról közismert író, ezúttal kottafejekkel leírt dallamának ősbemutatója tanúi lehetünk.

Heller Ágnes filozófusnő összefoglalja új könyve, az Álom filozófiája alaptéziseit és válaszol a hallgatóság kérdéseire. (Nézzük meg egyik előadását a témáról) S természetesen dedikálja az új művet – amely aznap délután érkezik frissen-ropogósan a nyomdából.
(Azaz: e naptári évben sajnos csak itt és a kiadóban megvásárolható – mert már nincs idő arra, hogy elkerüljön a terjesztőkhöz.)

Szomory sorozatunk eddig megjelent köteteit és Heller Ágnes még kapható műveit is kínáljuk – különös tekintettel az ünnepekre.

Szeretettel elvárunk

A Múlt és Jövő közössége

P.S. Természetesen most is kérünk benneteket küldjétek tovább ezt a híradást azoknak, akikről úgy gondoljátok, hogy eziránt a program iránt érdeklődnek.