A 8. Civilkomp konferencia új időpontban

A 8. Civilkomp konferencia új időpontban kerül megrendezésre


A CIVILKOMP Konferencia új időpontja: 2011. január 12-13. A program és a helyszín változatlan
A CIVILKOMP Alapítvány ígérete szerint későbbi időpontban kerül megrendezésre a 8. Civilkomp konferencia változatlan programmal, és helyszínnel.
A CIVILKOMP Alapítvány tárgyalásai eredményeként Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár – a Civilkomp fővédnökeként – a KIM részéről nyújtott anyagi támogatással lehetővé teszi, hogy még jelképesebb részvételi díjjal (bruttó 5.000,- Ft/fő) és még több civilszervezet képviselőjével 2011. január 12-13. között megrendezhető legyen a társadalmi célú kommunikáció éves, hagyományos fóruma.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Human Dialog Kft. hozzájárul az önköltséges finanszírozás 2/3-hoz.
Köszönjük a támogatásokat a civilszervezetek képviselői nevében!
Jelentkezési határidők
1.) „Átbookolás” kérjük a novemberi dátumra jelentkezőket, erősítsék meg jelentkezésüket. (e-mailen: [email protected] a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
(a különbözetről a Civilkomp Alapítvány sztornószámlát állít ki, és visszautalja a befizetett plusz összeget)
2.) „Early bird” kedvezményes határidő: 2010. december 28.
Akik december 28.-ig jelentkeznek ajándékba kapnak egy egyszeri, egyéni 1%-os kampánytanácsadást. (egyeztetett későbbi időpontban)
3.) Végső határidő: 2011. január 10.
Jelentkezés a letölthető word formátumú alább letölthető jelentkezési lapon, az [email protected]  címre történő elküldéssel történik.
Forrás: CCO Magazin
BreuerPress info

A Konferencia Médiatámogatója a CCO Magazin