A kiadvány megvásárlásával „,,Az Élet Menete” Alapítványt támogatja.

Mazsihisz


Mazsihisz


A 2009 évi  „Az Élet Menete” Alapítvány a dohány utcai zsinagógában megrendezett jótékonysági koncerten készült felvétel a közelmúltban jelent meg DVD formátumban, amelyet jó szívvel ajánlunk kedves olvasóink figyelmébe.


Ha a csillárokon nem is, de az első és második emeleti karzaton szinte fürtökben lógott a Dohány utcai zsinagóga közönsége egy késő őszi estén tavaly novemberben a Presser Gábor és vendégei című jótékonysági koncerten.

Az Élet Menete Alapítvány 2009-ben már negyedik alkalommal kért fel neves és közkedvelt előadókat arra, hogy fellépésükkel népszerűsítsék az alapítvány céljait.
A tavalyi koncerten Gordon Gábor, Az Élet Menete Alapítvány elnöke köszöntötte a több ezer fős közönséget, amelynek tagjai vallási hovatartozástól függetlenül, jegyük megvásárlásával támogatták az Auschwitzba zarándokló emlékmenetet.
Ennek a csodálatos koncertnek az anyaga jelent meg a közelmúltban, DVD formátumban, hogy a felejthetetlen élményt bármikor otthon is átélhessük, s dúdolhassuk magunkban vagy társaságban: „Ugye, mi jó barátok vagyunk?”
A kiadvány megvásárlásával „Az Élet Menete” Alapítványt támogatja.
Közreműködők:
Falusi Mariann, Hegedűs D. Géza, Novák Péter, Presser Gábor, Szabó Tamás
A kiadvány kizárólag a Bookline-on vásárolható meg!

 

BreuerPress-info