Ingyen tárhely

Ajándék minden kedves olvasónk számára 5 GB fotó – videó tárhely ingyen.
Regisztráljon és igénybe veheti a Photomax egyedi szolgáltatásait, amellyel 5 GB ingyenes fotó – videó tárhelyen tárolhatja kedvenc fotóit – videó felvételeit megörökített emlékeit.


Ingyenes tárhely ITT REGISZTRÁLHAT

Photomax – Milyen szolgáltatásokat rejt magában?

Több mint egymilliárd, többé már nem nézegetett fénykép rongálódik lassan-lassan a szekrények mélyén, fiókokba zárva, padlásokra rejtve. Ezeket a régi fényképeket örök emlékül készítették, ám idővel mégis megfakulnak. Küldje el régi képeidet laborunkba, és mi digitális másolatot készítünk róluk, hogy valóban örökre emlékek maradjanak! Az így digitalizált képek ismét alkalmassá válnak a nézegetésre, sőt megosztásra valamint további különböző kreatív felhasználási módokra is.
A felhasználóbarát 5 GB ingyenes webtárhely (saját azonosító és jelszó) segítségével valamennyi digitális fénykép online fotóalbumokban tárolható, így az élmények rendszerezése, megosztása sokkal könnyebbé válik. Lehetőség nyílik arra is, hogy emlékül olyan termékeket készítessen és vásároljon, amelyek segítségével megoszthatók az együtt töltött percek élményeit új és izgalmas módon.
Amennyiben vásárolt magának egy digitális fényképezőgépet valószínűleg azért tette, mert időt és pénzt kívánt megtakarítani. Élvezni szeretné a digitális fényképezéssel járó előnyöket – hiszen itt nincs korlátozás 36 kockára, nem kell filmért futkosni, ha nem jó a kép ott helyben egy újat lehetséges készíteni … stb. Most pedig rengeteg digitális képe van, de nem tud mit kezdeni velük? Talán rámentette azokat a saját számítógépére és bízik benne, hogy egy vírus nem törli le…
Hirtelen ráébredhet, hogy az új digitális fényképezés valójában nem is olyan praktikus. Kérdések merülhetnek fel: Hol fogja kinyomtatni a képeket? Mennyi pénzbe és időbe fog ez kerülni? Hogyan fogják látni a képeket a barátai és a családja? E-mailen nem érdemes 2-3 képnél többet küldeni…
A Photomax – al hosszú időre megőrizhetők, egyszerűen rendezhetők, és ennek következtében újraélhetők az emlékek, sőt könnyedén megoszthatók bárkivel, egyszerre akár 100-200 képet elküldve!

Mitől más a Photomax, mint a többi fotó weboldal?
Annak ellenére, hogy más fotóoldalak is ajánlanak hasonló jellegű szolgáltatásokat a weben, a Photomax több szempontból is egyedülálló.

1. A Photomax mindig arra törekszik, hogy a lehető legegyszerűbb legyen az általa nyújtott szolgáltatások használata, így a technológiát kevésbé kedvelő és értő közönség számára is elérhetővé válnak a digitalis technológia forradalmian új termékei, szolgáltatásai

2. A Photomax egyedülálló módon őrzi meg képeit on-line a Photo Saver és Digitális Kártyaolvasó szolgáltatással.

3. A Photomax egyedi fejlesztésű kiváló termékeket ajánl mint a Moovie Magic DVD és a Fotóalbum.

4. Kizárólag csak a Photomax ajánl direkt értékesítési lehetőséget, olyat, amelyben a digitális technológia, internet és az otthoni szórakoztatás konvergenciája által nyújtja a hatástöbbszörözés lehetőségét.

A Photomax szolgáltatásai

Photo Saver SM Service
A Photo Saver SM segítségével fényképeit, diáit és negatívjait digitalizált képekké lehet átalakítani. Küldje el hagyományos papír alapú képeit Photomax digitális laborunkba. Mi beszkenneljük és feltöltjük őket az internetre, az Ön saját Photomax tárhelyére, majd az eredeti képeket visszajuttatjuk Önhöz. A tárhelyen található féltett kincseket így családtagjai, barátai is könnyűszerrel megnézhetik.

Movie Magic DVD
Ennek a kiváló minőségű profi videó-szolgáltatásnak a segítségével, valamint zenével, témacsoportokra osztott háttérképekkel, különböző effektekkel lehetővé válik, hogy könnyedén összeállítható legyen a fényképekből egy izgalmas, szórakoztató „mozifilm”. Elkészítése egyszerű: az így feldolgozott képek használata könnyű és tárolása praktikus.

Digitális kártyaolvasó
A digitális kártyaolvasó segítségével képe feltöltése a Photomax ingyenes 5 GB méretű webtárhelyére mindössze néhány pillanatot vesz igénybe. Helyezze digitális fényképezőgépe memóriakártyáját a számítógéphez csatlakoztatott digitális kártyaolvasóba. A képek automatikusan az Ön saját Photomax ingyenes 5 GB webtárhelyére kerülnek. Nem kell többé képeit a számítógép merevlemezén tárolnia, s megszabadul attól a gondtól is, hogy helyet keressen azoknak. Felbecsülhetetlen értékű emlékei könnyen és gyorsan örök emlékké válnak.

Papírképek / Nyomtatás
A Photomax ügyel arra, hogy könnyűszerrel, megfizethető áron tudjon digitális képeidből minőségi papírképeket készíttetni. Csak fel kell tölteni a képeket az ingyenes 5 GB méretű webtárhelyre és rákattintani a nyomtatásra kiszemelt képekre. A legjobb minőségű papír felhasználásával kiemelkedő minőségű képeket készítünk és egy héten belül az Ön által meghatározott nagyságban és minőségben küldünk el a megadott címre.

Elegáns fotóalbum
Nyomasztó a képek rendszerezésének gondolata? Albumba rakná, de nincs rá idő? A Photomax fényképalbum készítő programja leveszi válláról ezt a gondot. A fotókat elegáns albumban tetszés szerinti elrendezésben, fejezetekre osztva, feliratozva kaphatja kézhez. Ezeket a szép kötésű albumokat évek múltán is szívesen fogja forgatni.

Naptár
Indítson minden hónapot egy új képpel! Spirál fűzésű, testre szabható éves naptár segítségével újraélhetők a kiválasztott kedvenc emlékek.

Különleges ajánlataink
Emlékeit ajándéktárgyak formájában is részévé tehetők mindennapjainak. A Photomax ingyenes webtárhelyen tárolt képeit bármilyen kiválasztott tárgyra, például ruhára, poszterre, képeslapra, ékszerekre, az otthon díszítésére szolgáló kiegészítőkre, péksüteményekre stb. applikálja.

ITT REGISZTRÁLHAT

Photomax