Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság ülése után.

A SOROS GYÖRGY ÁLTAL FENNTARTOTT HÁLÓZATOK SZEMBEMENNEK A MAGYAR EMBEREK BIZTONSÁGÁVAL

 

A Soros György által fenntartott hálózatok szembemennek a magyar emberek biztonságával  – mutatott rá Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság ülése után.

A bizottság alelnöke elmondta, továbbra is jól látható, hogy a nemzetbiztonsági bizottság üléseiből egy politikai showműsort vagy pletykaközpontot kíván létrehozni. Bármennyire is erőlködik ezen az LMP miniszterelnök-jelöltje nem fog sikerülni – jegyezte meg. Németh Szilárd felháborodását fejezte ki amiatt, hogy az LMP miniszterelnök-jelöltje felháborodva, pökhendi módon, asztalt csapkodva, hangját felemelve addig próbálta faggatni a szolgálatok képviselőit, amíg azt a választ hallja, amit szeretne. Viszont Szél Bernadett hiába tette fel ötször ugyanazt a kérdést Soros Györgyről, az AH főigazgatója minden alkalommal ugyanazt a választ adta – tette hozzá. Elmondta, a Soros-jelentés részleteiről nem tud beszámolni, mert azt 2037-ig titkosították. A kormánypárti politikus arról is beszélt, hogy a Soros Györggyel kapcsolatos kérdésekben „szivárvány koalíció” alakult ki a testület MSZP-s elnöke, LMP-s tagja és a Jobbikos képviselő között.

„EZEK A SZERVEZETEK FOLYAMATOSAN TÁMADJÁK MAGYARORSZÁG ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓVAL KAPCSOLATOS POLITIKÁJÁT.”

Németh Szilárd a bizottsági ülésen meghallgatott szolgálati vezetőkre reagálva kitért arra is, hogy a Soros György által fenntartott hálózatok akkor váltak nemzetbiztonsági kockázattá, amikor ezeken a hálózatokon keresztül – amelyeket karitatív- oktatási- állampolgári jogokkal kapcsolatos munkára hoztak létre – teljes egészében beszálltak az illegális migrációval kapcsolatos Soros-terv végrehajtásába.

Ezek a szervezetek, amikor beszállnak a politikai életbe, olyan módon, hogy nem vesznek részt a politika legitimizációjában, azaz nincsenek fölhatalmazva arra, hogy ők az állam nevében nyilatkozatokat tegyenek, nemzetbiztonsági kockázattá váltak – fogalmazott Németh Szilárd. A kormánypárti politikus leszögezte, ezek a szervezetek folyamatosan támadják Magyarország illegális migrációval kapcsolatos politikáját.

Fotó: fidesz.hu

Németh Szilárd példaként említette, hogy Brüsszel most zajlik az ő segítségükkel egy (EP LIBE Bizottság) meghallgatás, ahol hazánkat a külügyminiszter képviseli. Ezek a szervezetek folyamatosan Magyarország, a magyar emberek biztonságával szembe mennek – szögezte le Németh Szilárd.