Együtt a vízben: újra ingyenes úszótanfolyam kicsiknek a Mazsihisz szervezésében

Együtt a vízben: újra ingyenes úszótanfolyam kicsiknek a Mazsihisz szervezésében

 

A Talmud előírja, hogy minden zsidó gyermeket meg kell tanítani úszni, aminek szellemében a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) 3-6 éves óvodáskorú gyermekek számára (1) vízhez szoktató és (2) haladó úszásoktatást szervez.

gyerekuszas_2.jpg

A tanfolyamokat Budán a Hegyvidéki Szabadidősport Non-profit Kft. Városmajor utca 29. szám alatti tanuszodájában, míg Pesten a Holmes Place Holló utca 12-14., Gozsdu „C” Udvar alatti medencéjében tartják előre meghirdetett időpontban és tematika alapján.

A 8 alkalomból álló tanfolyamok 2017. november 21-én kezdődnek és heti rendszerességgel követik egymást. A tanfolyamra jelentkezni kizárólag az [email protected] e-mail címen lehet.


PESTEN / november 21.-től:
Keddenként kezdés: 15.30 órától / Vízhez szoktató csoportnak; 16.15 órától / Haladó csoport


BUDÁN / november 22.-től
Szerdánként kezdés 16.00 órakor, mindkét csoportnak.

A MAZSIHISZ a jelentkezéseket kizárólag a meghirdetett keretek alapján tudja elfogadni. A tanfolyam díját a MAZSIHISZ fedezi. Jelentkezést kizárólag a Mazsihisz honlapján lehet megtenni. A tanfolyami helyek korlátozottan állnak rendelkezésre.

A jelentkezési lapokat, a vonatkozó szabályzatokat személyesen kell a 1075 Budapest, síp utca 12. szám alatt valamely szülőnek/gondviselőnek aláírnia, a gyermek az így kapott sorszám alapján lehet a tanfolyam résztvevője.

Amennyiben a jelentkezők száma meghaladja a jelenleg lekötött kapacitást, akkor a MAZSIHISZ más időpontban további tanfolyamokra szervez. Erről a mazsihsz.hu honlapon fogunk tájékoztatást adni.

(1) A MAZSIHISZ által szervezett úszástanfolyamon olyan gyermekek vehetnek részt, akiknek családja valamilyen módon igénybe veszik Hitközség valamely szolgáltatását.
(2) vízhez szoktatás feletti szint.