Sok köszönet és tanfolyam időpontváltozás

Sok köszönet és tanfolyam időpontváltozás

 

Radnóti Zoltán

Tiszteltjeim,
1.Mindenekelőtt köszönet mindenkinek a részvétnyílvánításokért. Akár személyesen, akár telefonon, akár chatben, akár hozzászólásban. Bárcsak sok-sok örömhír kapcsán lenne ennyi gratuláló komment, mint most eme fájdalmas hír miatt.

2.Másodszor köszönet mindenkinek, aki az ünnep első 3 napján (és szombat este is) eljött a Bét Sálomba, hogy meglegyen a minjen. Nagyon jól esett, hogy régebbi barátaim is odajöttek, hogy támogassanak és egy rövid beszélgetéssel próbálják feledtetni a feledhetetlen fájdalmamat.
3.Többen is felvetették, hogy a 30 gyásznap alatt legyen szombat este is minjen (és szeudá slisit) a BS-ben – és utána valami activity.Azaz akár már a jövő szombaton is (17.45-től 18.44-ig).Ám itt biztosra kell menni, azaz kérném, hogy aki el tud jönni, írjon nekem. Köszönöm.
4.Most 11 hónapig káddist kell mondanom, – így ma délután is. A mi zsinagógánkban nincs hétköznap este minjen, ezért én ilyenkor átmegyek Pestre. A napnyugta ezen a héten kb 18 órakor van, azaz ekkor kezdenek imádkozni. Ezért a ma esti tanfolyam kezdési időpontja kb 35-40 percet csúszik. A zsinagóga nyitva lesz 6-tól már.
moádim leszimhá!rz




– Radnóti Zoltán (MAZSIHISZ) rabbi
www.facebook.com/radnoti
saját blog: rabbi.zsinagoga.net

– BZSH Bét Sálom zsinagóga – קהילת בית שלום – rabbi
www.facebook.com/BetSalom

– MAZSIHISZ Rabbitestület
– BZSH Rabbiság
www.facebook.com/rabbisag

– Magyarországi Kóser Felügyelet
www.facebook.com/koserfelugyelet