Több napja várjuk Vona Gábor válaszát

VONA GÁBOR TÉNYLEG TUDOTT AZ ANTISZEMITA JOBBIKOS PÁRTTÁRSA ÚJABB BOTRÁNYÁRÓL?

 

Több napja várjuk Vona Gábor válaszát arra, tudott-e arról, hogy a Jobbik antiszemita politikusa, Kulcsár Gergely feltehetően egy fiatalkorúval folytatott viszonyt  – közölte Halász János  keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-frakció szóvivője hozzátette: Vona Gábor azonban hallgat, most is képtelen az őszinte beszédre.

“VONA GÁBOR AZONBAN HALLGAT, MOST IS KÉPTELEN AZ ŐSZINTE BESZÉDRE.”

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, hogy az ügyben folyó perben a tanúk azt állítják, hogy Vona Gábor is tudott a fiatalkorú megrontásáról.

Halász János aláhúzta: nem adjuk fel, újra kérdezzük, Vona Gábor tényleg tudott arról, hogy az antiszemita jobbikos képviselő fiatalkorút rontott meg? Ha igen, miért nem lett ennek következménye? Miért fedezi az antiszemita politikust? – tette fel kérdéseit a Fidesz-frakció szóvivője. Hozzátette: Kulcsár Gergelyt már több minden miatt ki kellett volna zárni a Jobbik-frakcióból, ám ez mégsem történt meg.

A kormánypárti politikus rámutatott: Kulcsár Gergely több alkalommal is nyíltan antiszemita kijelentéseket tett, tagadja a Holokausztot, beleköpött a Duna-parti cipőkbe, amely a Dunába lőtt zsidóknak állít emléket. Példaként említette, hogy újévi jókívánságként horogkeresztet is szétküldött párttársainak egy körlevélben.

Fotó: fidesz.hu

Úgy látszik, Vona Gábort sem ez, sem az nem zavarja, ha a Jobbik-frakció tagjai fiatalkorúakat rontanak meg – fogalmazott a fideszes politikus.

Még egyszer kérdezzük tehát, hogy Vona Gábor tényleg tudott az antiszemita jobbikos újabb botrányáról? – hangsúlyozta Halász János.