Hollik István napirend előtti felszólalásában, hétfőn.

A JOBBIK ELŐZŐ HETE SEMMI MÁSRÓL NEM SZÓLT, MINT AZ ERŐSZAKRÓL

 

A Jobbik előző munkahete semmi másról nem szólt, mint a fenyegetésről, a gyűlölködésről és az erőszakról – közölte Hollik István napirend előtti felszólalásában, hétfőn.

A kormánypárti képviselő kifejtette: hétfőn Szilágyi György országgyűlési képviselő „hözöngött”, fenyegetett erőszakkal egy államtitkárt, kedden a párt hatvani elnöke, Rákócziné Lózs Csilla „ötletelt” a miniszterelnök megveréséről, csütörtökön Lukács László György országgyűlési képviselő magyarázta minősíthetetlen stílusban Szilágyi György fenyegetőzését.

Hozzátette: pénteken Janiczák Dávid, Ózd jobbikos polgármesterének munkatársaival folytatott beszélgetései kerültek nyilvánosságra.

„HIÁBA A CICÁS SZELFIK A CUKISÁG PARAVÁN MÖGÜL MINDIG KILÓG AZ AGRESSZIÓ.”

A KDNP-s politikus szerint „hiába a cicás szelfik a cukiság paraván mögül mindig kilóg az agresszió”. Hollik István szerint a Jobbik gazdája „mosdatlan, agresszív és fenyegető” stílusát követi.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint nem egy egyedi esetekről van szó, hónapról hónapra találni egy-egy ügyet. De mit várunk egy olyan párttól, amelynek identitása a Kurucinfóhoz kötődik.

Az előző ciklus mélypontja, Zagyva György Gyula volt – emlékeztetett, megjegyezve: „radikális kutyából nem lesz mérsékelt szalonna”