Országosan is fogható Magyarország első zsidó közösségi televíziója

 

ITTHON Már országosan is fogható az új televízió

ORIGO2017.05.09. 08:58

Országosan is fogható Magyarország első zsidó közösségi televíziója a MINDIG TV segítségével.

Már országosan fogható Magyarország első zsidó közösségi televíziója a MINDIG TV extra segítségével. Kábelen fogható a televízió a VII kerületben a UPC szolgáltatásána keresztül, de jelenleg is zajlanak a tárgyalások a bővítésről. A digi tv egész Budapesten sugározza a heti-tv adását velük is folynak a tárgyalások az adás körzet bővítéséről – tudta meg az Origo.

A televízió egyébként interneten a világ minden országában látható, így az egyetlen olyan magyarországi televízió, ami mindenhol látható.

Már országosan is elérhető a HETI TV adása

Forrás: Origo

A Heti TV-n reggelente a Pirkadat politikai magazin müsor vendég műsorvezetőkkel látható. Az adás a reggeli műsorsávban az egyik legnézettebb politikai műsor.A televízióban minden órában vannak híradók, valamint naponta egyszer van híradó angol, német, francia, héber és kínai nyelveken. A televízió másik nagyon nézett műsora 7 órás vendég című esti interjúműsor.

A televízióban több műsort vezet Bánó András. Egy politikai vitaműsort és több kulturális műsort, köztük a Licitet.

Mint arról az Origo elsőként beszámolt, 2016. december 1-től elindul Magyarország első zsidó közösségi televíziója a UPC budapesti programcsomagjában, azt követően pedig a MindigTV és a DIGITV is felveszi jövő évi szolgáltatásai közé az új médiaszolgáltatást.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Új országos televíziócsatorna indulZsidó közösségi televízió indul

MOST

Válts UPC csomagra!TV + telefon + 

 

BREUER PÉTERZSIDÓSÁGHETI TV

 

 

 

 

 

www.origo.hu/itthon/20170508-heti-tv-adas-elerhetoseg.html

www.origo.hu/itthon/20170508-heti-tv-adas-elerhetoseg.html