Halász János: Felháborítónak tartjuk a Magyar Helsinki Bizottság nyilatkozatát

ELFOGADHATATLAN, HOGY A SOROS-SZERVEZETEK FENYEGETIK MAGYARORSZÁGOT

 

Felháborítónak tartjuk a Magyar Helsinki Bizottság nyilatkozatát, elfogadhatatlan, hogy a Soros által támogatott szervezetek fenyegetik Magyarországot – mondta Halász János.

A Fidesz-frakció szóvivője a szervezet szerdai nyilatkozatára reagálva, szerdai sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a magyar törvények egyértelműek, egyetlen illegális bevándorló sem lépheti át a magyar határt.

„A SOROS-SZERVEZET EZZEL NYÍLTAN ELISMERTE, AZ A CÉLJUK, HOGY MAGYARORSZÁG VISSZAVONJA EDDIGI BEVÁNDORLÁSELLENES INTÉZKEDÉSEIT.”

A Fidesz újra felszólítja a kormányt, hogy ne engedjen a migráns biznisznek és ne fizessen a Helsinki Bizottságnak! – húzta alá, hozzátéve: „fizessen Soros, neki van elég pénze!”

Halász János egyúttal rámutatott, a szervezet elismerte, hogy működik a migráns biznisz; követelik a perköltséget, és elismerték azt is, ha akarják, akár degeszre kereshetik magukat.

„Fenyegetik és zsarolják Magyarországot, amikor azt mondják, készek lemondani a pénzről, ha hazánk visszavonja a bevándorlási szabályok szigorítását, máskülönben perelnek” – közölte a kormánypárti politikus.

Fotó: fidesz.hu

A Soros-szervezet ezzel nyíltan elismerte, az a céljuk, hogy Magyarország visszavonja eddigi bevándorlásellenes intézkedéseit – húzta alá, hozzátéve: az a végső céljuk, hogy Magyarország engedje be a migránsokat.

A szóvivő szerint beigazolódott korábbi álláspontjuk, hogy a Soros-szervezetek a magyar bevándorlás politikát támadják, amihez felhasználják a migránsokat és még pénzt is keresnek a Magyarország elleni támadással.

Ennek kapcsán emlékeztetett: ha mind a 15 ezer visszautasított vagy eljárás alá vont migráns miatt beperlik Magyarországot, akkor a Soros-szervezet 40-50 milliárd forintot kereshet a migráns bizniszen.