A Fidesz és a KDNP arra kéri a magyar embereket, hogy vegyenek részt a nemzeti konzultáción

ÚGY ÁLLÍTHATJUK MEG BRÜSSZELT, HA KIÁLLUNK A NEMZETI FÜGGETLENSÉGÜNK ÉS SZUVERENITÁSUNK MELLETT

 

A Fidesz és a KDNP arra kéri a magyar embereket, hogy vegyenek részt a nemzeti konzultáción, és állítsuk meg Brüsszelt – jelentette ki Halász János szombati sajtótájékoztatóján.

A nemzeti konzultációs kérdőíveket már elkezdték kipostázni. A kérdőíven hat kérdésre kell válaszolni, legkésőbb május 20-ig.

Állítsuk meg Brüsszelt, mert Brüsszel egyre több ügyben akar a fejünk felett dönteni. Állítsuk meg Brüsszelt, mert amikor Brüsszel dönt valamiről, akkor soha nem a magyarok járnak jól. Állítsuk meg Brüsszelt, mert ha Brüsszel döntene arról, mennyi rezsit és adót fizessünk, az megint rezsiemelést és adóemelést jelentene. Állítsuk meg Brüsszelt, mert ha Brüsszel döntene arról, hogy mi legyen a migránsokkal és a határzárral, akkor egész biztos védtelenek lennénk, és Magyarország is tele lenne migránssal – fogalmazott a Fidesz-frakció szóvivője.

„AKINEK FONTOS A NEMZETI FÜGGETLENSÉG, AKI MEG AKARJA VÉDENI A REZSICSÖKKENTÉST, AKI MEG AKARJA ÁLLÍTANI BRÜSSZEL ELHIBÁZOTT BEVÁNDORLÁSPOLITIKÁJÁT, AZ TÖLTSE KI A NEMZETI KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍVET ÉS EZZEL TÁMOGASSA A KORMÁNY KÜZDELMÉT.”

Halász János felhívta a figyelmet arra, a brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat. El akarják tőlünk venni a jogot, hogy nemzeti hatáskörben magunk dönthessünk arról, hogy mennyi adót fizessünk és milyen munkahelyteremtési támogatásokat alkalmazzunk – sorolta.

A képviselő aláhúzta, nagy csata áll előttünk a migránspárti külföldi ügynökszervezetek átláthatóságát szolgáló javaslataink miatt is. Úgy állíthatjuk meg Brüsszelt, ha kiállunk a nemzeti függetlenségünk és a szuverenitásunk mellett; ezt most a nemzeti konzultáción való részvétellel, a közös véleménynyilvánítással tehetjük meg – fűzte hozzá.

Ezért a Fidesz-KDNP arra kéri a magyar embereket, mindenkit, akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját, az töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét.

A fideszes politikus ismertette a hat kérdés rövid összefoglalóját.

Fotó: fidesz.hu

1. Brüsszel a rezsicsökkentés eltörlésére akar kényszeríteni bennünket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

2. Az elmúlt időszakban egymást követték a terrortámadások Európában. Ennek ellenére Brüsszel kényszeríteni akarja Magyarországot, hogy az illegális bevándorlókat engedjük be. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
3. Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

4. Egyre több külföldről támogatott szervezet működik Magyarországon azzal a céllal, hogy hazánk belügyeibe átláthatatlan módon beavatkozzon. Ezek működése veszélyeztetheti függetlenségüket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

5. Magyarországon az elmúlt években azért volt eredményes a munkahelyteremtés, mert a saját utunkat jártuk. Brüsszel azonban támadja a munkahelyteremtő intézkedéseket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

6. Magyarország elkötelezte magát az adócsökkentés mellett. Brüsszel most emiatt is támadja hazánkat. Ön szerint mit tegyen Magyarország?

A Fidesz és a KDNP arra kéri a magyar embereket, hogy vegyenek részt a nemzeti konzultáción, és állítsuk meg Brüsszelt – fogalmazott Halász János.

Halász János a felsőoktatási törvény módosításával kapcsolatos újságírói kérdésre válaszolva elmondta, a frakció teljes mértékben támogatja a javaslatot.