A bevándorláspárti szervezetek újult erővel támadják Magyarországot

Nem véletlen, hogy alig kezdődött el a vita az Országgyűlésben a jogi határzár megerősítéséről, a bevándorláspárti szervezetek újult erővel támadják Magyarországot – hívta fel a figyelmet Hörcsik Richárd napirend előtti felszólalásban hétfőn.

Az Európai Parlament egyik bizottsága vitát tart hétfő délután Brüsszelben „az alapjogok helyzete Magyarországon” címmel. A fideszes képviselő hozzátette, az elmúlt években a magyarországi baloldal brüsszeli barátai segítségével számtalanszor próbálta hazánkat pellegérre állítani, de a mai vitában a vádló szerepében az Amnesty International, a Társaság a Szabadságjogokért és a Helsinki Bizottság képviselői lesznek.

„ELEJÉT KELL VENNÜNK AZ ÁTLÁTHATATLAN KÜLFÖLDI BEFOLYÁSOLÁSI KÍSÉRLETEKNEK, ÉS MEG KELL VÉDENÜNK TŐLÜK A MAGYAR EMBEREKET.”

Hörcsik Richárd az érintett szervezetek kapcsán felhívta a figyelmet arra, nemzetközi szervezetek magyarországi irodáiról, külföldi pénzből fizetett aktivistákról van szó, külföldi ügynökökről beszélhetünk, ezek nem igazi civil szervezetek. A képviselő elmondta, úgy hírlik, ez a három szervezet Ahmed H. néven ismert, elítélt terrorista ügyén keresztül szeretné bemutatni az alapvető jogok helyzetét Magyarországon. Emlékeztetett, Ahmed H. az a szír férfi, aki terrorcselekmény és más cselekmények miatt a közelmúltban 10 év fegyházra ítéltek, mert megafonon buzdította Röszkén az illegális migránsok tömegeit, hogy a szerb határon kövekkel dobálják a magyar rendőröket, és törjék át a kerítést. Felidézte azt is, hogy az ítélet ellen Soros György bevándorlást támogató hálózatának egyik tagja, a Migszol is tüntetett.

A fideszes politikus aláhúzta, láthattuk, hogy Soros határokon átnyúló birodalma elért Magyarországra is; számos, magukat civilnek mondó szervezet kap pénzt azért, hogy százezer szám szállítsák Európába a migránsokat. Teszik ezt annak ellenére, hogy a kvótareferendumon a polgárok egyértelműen kifejezték azon szándékukat, hogy ezt nem szeretnék – fűzte hozzá.

Felhívta a figyelmet arra, ezek a szervezetek rendszeresen támadják a kormány határvédelmi és terrorellenes intézkedéseit, a bevándorlási szabályok szigorítását. Ők Ahmed H. oldalán állnak, mi pedig a magyar emberek oldalán – jegyezte meg a képviselő.

Hörcsik Richárd kiemelte, nem véletlen, hogy alig kezdődött el a vita az Országgyűlésben a jogi határzár megerősítéséről, a bevándorláspárti szervezetek újult erővel támadják Magyarországot

A képviselő aláhúzta, minden állampolgárnak joga van tudni, hogy melyek és mekkora támogatást kapnak azok a politikai tevékenységet végző ügynökszervezetek, melyek külföldi forrásból működnek. Elejét kell vennünk az átláthatatlan külföldi befolyásolási kísérleteknek, és meg kell védenünk tőlük a magyar embereket – szögezte le Hörcsik Richárd.

Dömötör Csaba válaszában felhívta a figyelmet arra, a következő hónapokban is kemény vitákra kell számítani. A bevándorlás egyike lesz ezeknek, ami még egy ok arra, hogy a kormány kikérje az emberek véleményét a nemzeti konzultációban. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára sorolta ezek kérdéseit, amely érinti az energiapolitikát, a migrációt vagy a külföldről támogatott politikai aktivistacsoportok átláthatóságát, mondván: nem tudható, mekkora összegeket kapnak külföldről.