Budapesten februárban Indul az LGT Zenevonat Szuper-koncert.

Zenevonat Szuper koncert 2017. február 12. Budapesti Kongresszusi Központ

Budapesten februárban Indul az LGT Zenevonat Szuper-koncert.

Budapestre érkezik Februárban a Zenevonat Szuper-koncert sorozat, A LGT-ből Karácsony Jánossal, Solti Jánossal és Heincz Gábor Bigával,Veres Mónika Nikával és az Abrakazabrával kiegészülve Budapest Kongresszusi Központ 2017. Február 12. 20:00 órától Februárban Budapesten a Zenevonat!

Az LGT dalai csendülnek majd fel, ráadásul az LGT együttes két eredeti tagjának közreműködésével! A rajongók a jól ismert slágereket az LGT ikonjaival, Karácsony Jánossal és Solti Jánossal élvezhetik, fellép a műsorban a fiatal generáció két legígéretesebb előadóművésze Heincz Gábor Biga és Veres Mónika Nika, aki Katona Klári slágereiből is előad majd ezen az estén. A zenekari kíséretet a legfoglalkoztatottabb együttes az Abrakazabra zenekar szolgáltatja.

A koncerten a 70-es, 80-as évek egyik legkiemelkedőbb, legmeghatározóbb hazai együttesének olyan slágerei csendülnek majd fel, mint a A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián, az Annyi mindent nem szerettem még, a Miénk ez a cirkusz,Mindenki,Álomarcú lány,Nem adom fel.. Az élményt még teljesebbé teszi, hogy az LGT-s legendákat az az Abrakazabra zenekar kíséri majd, akik hazánk legfoglalkoztatottabb Party és Session zenekara és egyedülálló módon, az ország legtöbb neves előadójával dolgoznak együtt, határainkon innen és túl. Ezt jól bizonyítja, hogy a tavaly, a Debreceni Főnix Csarnokban tartott, 15 éves születésnapi teltházas koncertjükön olyan énekesek léptek fel velük, mint Charlie, Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Somló Tamás, Karácsony János, Keresztes Ildikó. A fiatalabb korosztályból Tóth Vera, Tóth Gabi, Radics Gigi, Király Viktor, Vastag Csaba, Bebe, Éliás Jr, Gájer Bálint és nem utolsó sorban Roy. Ezek után biztosak lehetünk abban, hogy fergeteges és nagyon jó hangulatú koncertet hallhatunk majd az LGT és Katona Klári slágereivel!