FEBR.19 Fegya és barátai – zenés pódium est // Vendég: Haumann Péter

FEBR.19 Fegya és barátai – zenés pódium est // Vendég: Haumann Péter

BorítóképFEBR.19 Fegya és barátai – zenés pódium est // Vendég: Haumann Péter

Zsidó Művészeti Napok szervezésében

Részletek A HETI TV programsorozatának házigazdája Jávori Ferenc Fegya zeneszerző, a Budapest Klezmer Band vezetője, és kitűnő zenésze, 2017. február 19-én, Haumann Péter színművészt hívta meg egy kötetlen, jó hangulatú találkozóra.

„Felejthetetlen élmény volt számomra, amikor Egerben, a Hegedűs a háztetőn című musical-ben Haumann Péter alakította Tevje szerepét.
Az első találkozásunkkor, a Ha én gazdag lennék c. szám próbái után, elmentünk együtt ebédelni, és már akkor tudtam, éreztem, hogy ez nem csak egy szimpla munkakapcsolat lesz, mert érezhető volt a kölcsönös szimpátia kettőnk között. És valóban, az évek során barátok lettünk, amire én nagyon büszke vagyok! Hihetetlen, milyen széles palettán mozog Haumann Péter művészete: drámákban,vígjátékokban, filmekben, musical-ekben, önálló estjein hatalmas sikereket aratva írta be magát a magyar színháztörténetbe.

 

FEBR.19Fegya és barátai – zenés pódium est // Vendég: Haumann PéterÉrdekelOtt leszekMegosztásNyilvános · Zsidó Művészeti Napok szervezésében