III. Judafest Kölyöknap

III. Judafest Kölyöknap 2012. április 22.

 

Kincskeresőket várnak a Judafest Kölyöknapon

 

Április 22-én, vasárnap rendezik meg Budapesten a III. Judafest Kölyöknapot. A budai Lauder Javne Iskolában ezen a napon a kincskeresés körül forog majd a világ: kincskereső kalandjátékkal, Gryllus Vilmos koncertjével és számos más érdekes programmal várják az idelátogató gyerekeket és szüleiket.

A korábbi évek sikeres rendezvényei után ismét megrendezik a Judafest Kölyöknapot a Lauder Javne Iskolában, ahol április 22-én vasárnap délelőtt 10 órától délután 14 óráig várnak minden érdeklődőt. A III. Judafest Kölyöknapon az elveszett frigyláda kincsei történetének varázslatos világa elevenedik meg. A gyerekek egy sokállomásos kalandjáték során kereshetik meg a frigyláda rég elveszett kincseit: az imasál kék színét, József színes köpönyegét, a menórát, és még a kőtáblák rejtélyeit is megfejthetik.

A Judafest Kölyöknapon Gryllus Vilmos koncertjével szórakoztatja a gyerekeket, de a rendezvény ideje alatt a kalandjátékok mellett a legfiatalabb korosztály kipróbálhatja az óriáscsúszdát, az arcfestést, az ugrálóvárat, valamint kézműves programokon is részt vehet.

A Judafest Kölyöknap helyszíne: XII. kerület, Budakeszi út 48., Lauder Javne Iskola.

Belépő: 0-3 éves korig és felnőtteknek ingyenes, 3 éves kortól 600 Ft, családi jegy 3 vagy több gyermek esetén 1500 Ft.

Judafest Kölyöknap színpadi program:

10:30 Gryllus Vilmos koncert

Gyermekprogramok egész nap:

 „Kincsvadászat” – sokállomásos kalandjáték, kézműves foglalkozások, arcfestés, óriáscsúszda, ugrálóvár.

A rendezvény főtámogatója a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS), amely 1991-ben jött létre, a Jewish Joint Distribution Committee (JDC) (www.jdc.org) magyarországi szervezeteként. A kiemelten közhasznú szervezet célja, hogy hozzájáruljon a zsidó identitás kialakításához és megtartásához.

A korábbi Judafest Kölyöknapról nagyfelbontású képek a www.judafest.org/sajtofotok weboldalon érhetők el.