Sztár-özön Keszthelyen

XVIII. Zalai Borcégér – Keszthelyi borünnep


Július 29-én olyan ismert és híres színészek érkeznek Keszthelyre, mint Básti Juli, Haumann Péter, Oroszlán Szonja, Gubás Gabi, Magyar Attila és Simon Kornél. Ekkor veszi kezdetét a XI. Keszthelyi Nyári Játékok a Festetics kastély parkjában, ahol első héten a Fekete Péter című zenés színdarab látható – a Centrál Színház előadásában.

Augusztus 5-től A 88. utca foglyai című vígjáték tekinthető meg Básti Juli, Kern András, Borbás Gabi, Szabó Éva és Papp János főszereplésével.

Ezzel nincs még vége a keszthelyi sztár fellépéseknek!

A XVIII. Zalai Borcégér – Keszthelyi borünnep színpadán fellép július 30-án a Mystery Gang rockabilly trió, másnap Orosz Zoltán és Bardóczi Attila, július 31-én a Budapest Bár ad élő koncertet többek között Lovasi András, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián, Behumi Dóri és Ferenczi György közreműködésével, majd a Dresch Quaret zárja a fesztivált.

A nívós programok és a jó idő hatására szinte teljesen megteltek a keszthelyi szálláshelyek – hotel szobáktól a magánszálláshelyekig.
Az utazást tervezőknek azt tanácsolják, hogy előre foglaljanak szállást, amit legkényelmesebben online a www.keszthely.info.hu honlapon keresztül tehetnek meg.

 

MTI-OTS / BreuerPress info