Továbbfejlesztett Széchenyi Kártya

kis- és középvállalatoknak


 Megduplázott futamidő, eltörölt feltöltési kötelezettség – megújult a Széchenyi Kártya konstrukció az MKB Bank palettáján. A kisebb vállalkozásokat kedvező hitelhez juttató eszköz mellett a bank két új, egyszerű, könnyen áttekinthető, piacképes feltételekkel rendelkező, kifejezetten erre a vállalati körre szabott szolgáltatáscsomaggal is megjelenik.

 

 

 

Az MKB Bank teljes, csaknem 80 tagot számláló fiókhálózatában is igénybe vehetik a kis- és középvállalatok a Széchenyi Kártya 2 konstrukciót, megújult, az eddigieknél is kedvezőbb feltételekkel. A KA-VOSZ Zrt. a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., továbbá a programba bevont bankok részvételével nemrég útjára indított pénzügyi eszközt méltán tették népszerűvé kedvező fedezeti követelményei, a folyószámla típusú hitelekkel mutatott rokonsága.

 

A továbbfejlesztett Széchenyi Kártya legfőbb előnyei elődjével szemben a duplájára, két évesre növelt futamidő, valamint a negyedéves törlesztési kötelezettség megszüntetése. Ezek révén még alkalmasabbá válik eredeti céljának betöltésére: a forgóeszköz-finanszírozásra, valamint az átmeneti likviditási nehézségek áthidalására.

 

A kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített Széchenyi Kártya 2 mellett az MKB Bank két új, egyszerű, könnyen áttekinthető, piacképes feltételrendszerű szolgáltatáscsomaggal bővíti kisvállalatoknak szóló kínálatát. Az MKB 1×1 Elektronikus szolgáltatáscsomag igénybevételével az elektronikus pénzforgalmat előnyben részesítő vállalkozások jelentősen csökkenthetik bankköltségüket, mivel a szolgáltatáscsomag ingyenesen elérhető elektronikus csatornahasználatot és kedvezményes tranzakciós költségeket biztosít, jelentős időt, energiát takarítva meg ezzel a vállalkozás számára.

 

Az MKB 1×1 Flotta szolgáltatáscsomag – a benne foglalt ingyenes, illetőleg kedvezményes szolgáltatások optimális kihasználásával – főként a feltörekvő, széles üzleti kapcsolatrendszerrel rendelkező vállalkozások számára lehet ideális választás. Ez a konstrukció, az Elektronikus szolgáltatáscsomag adta előnyökön túl, ingyenes utalást tesz lehetővé az ügyfél bármely, MKB Banknál számlát vezető partnerének bankszámlájára, tovább mérsékelve ezzel a vállalkozás költségeit.

 

 

A részletes feltételek megtalálhatóak a www.mkb.hu honlapon, a Széchenyi Kártya 2-vel kapcsolatos információk a www.kavosz.hu honlapon is hozzáférhetők.

 

 

BreuerPress-info