Óbudai randevú teaidőben

Az Óbudai Társaskör és a Stúdió 11 népszerű előadók közreműködésével havonta jelentkező, könnyűzenei sorozatot rendez.


A közönség szombat délutánonként 4 órától, egy csésze tea kíséretében hallgathatja meg a különleges műsort. A sorozat első koncertjét 2007. október 6-án rendezik a Kiskorona utca 7-ben, s a vendég Szulák Andrea lesz. A programban az énekesnő dalai mellett a swing-korszak, valamint a musical-világ slágereinek különleges feldolgozásai is helyet kaptak.
A Stúdió11 immár 44 éves történetét olyan nevek fémjelzik, mint Zsoldos Imre, Dobsa Sándor, Tomsits Rudolf vagy a fiatalabb generációból Rátonyi Róbert, Csepregi Gyula és Tóth Gyula. E hosszú pályafutás alatt a legnagyobb előadóművészek dolgoztak a zenekarral, sokuk pályája már a kezdetektől kapcsolódott az együtteshez. Ezek a kapcsolatok képezték korábban a Rádió Márványterméből, vasárnap délelőttönként jelentkező, népszerű Promenád címet viselő sorozat alapját. A címében és tartalmában is megújult műsort most havonta egy alkalommal, szombatonként délután 4 órakor, egy csésze tea kíséretében hallgathatja majd a közönség az Óbudai Társaskörben.
A sorozat műsorvezetője Lukácsházi Győző, aki nemcsak a zeneszámokat konferálja fel, hanem interjút is készít a vendégekkel. Az előadások érdekességei közé tartozik, hogy ezeken a délutánokon az ismert előadók olyan produkciókat is bemutatnak, amelyeket máshol nem hallhat tőlük a publikum.
BreuerPress