„Kurvaországi fattyakról”

Címlap » JNA24 » Népszava
„Kurvaországi fattyakról” ír egy fideszes képviselőnő
2007, július 4 – 00:15 Népszava | Sófár tallózó Forrás: Népszava


„A zsidó Kurvaországiak mindent megtesznek, hogy kimossák végrehajtó hóhér fattyaikat. Nem volt elég a magyarok gyilkolászása szeptemberben, októberben, most már az erőszakra is biztatják őket. Eljön még a mi időnk! Mi fogunk ítélkezni felettük. Keserves lesz számukra. Én kész vagyok elpusztítani őket. Isten kegyelmezzen nekik!” Ezt írja az egyik internetes fórumon az a levelező – „csonttollú”, aki a világhálón terjedő információk szerint azonos Leányfalu fideszes önkormányzati képviselőjével, Cs. Kovács Gabriellával.
Június 19-én „csontollú” így fogalmaz: „Nem az zavar különben, hogy a nevem nyilvánosságra került, vállaltam már sok esetben, amikor nemes ügyért kellett síkraszállni, többek között a Morvai-honlapon is megtalálható az október 23-án átéltekről szóló írásom. (Ebben úgy véli, hogy helikopterről is dobálták a könnygázgránátokat – a szerk.) A közéleti szerepvállalással viszont nem kellene együtt járjon a rágalmazás és a mocskolódó-antiszemitázó névtelen levelek áradata. Gusztustalan – de hát „a koszosgarbós­-szakállas-makkoscipős, ­Magyarországot megszállva tartó kurvaországi fattyaktól nem is várhatunk mást”.
Nyíri Csaba, Leányfalu polgármestere megdöbbent a hírek hallatán, és – mint mondta – nem tudja elképzelni, hogy a képviselő asszony valóban ilyen mondatokra ragadtatta volna magát. Hozzátette: a szerdai testületi ülésen is szóba került az ügy. Cs. Kovács Gabriella akkor sze­mélye elleni támadásként értékelte a történteket, és utalt rá, hogy a képviselőknek nyilatkozatban kellene kiállniuk mellette. Ezt a testület nem tette meg.
A polgármester hozzátette: véleményét „erősen ütköztető” személyiségről van szó. Kifejezte őszinte reményét, hogy „mindezek a hírek nem igazak, és a képviselő asszony ezt be is tudja bizonyítani”.
Cs. Kovács Gabriella a testület előtt azt is elmondta, jogi lépéseket fontolgat.
Hogy a képviselőnőtől nem idegen a különös és kemény fogalmazás, arról tanúbizonyságot tett egy 2002-ben egy internetes portálon teljes névvel írott cikkében is. A Ne bocsássunk meg mindent a lustáknak és nemtörődömöknek! című írásban olvashatjuk: „Hogy szólítsuk meg őket? A kocsmában? Elküld azonnal melegebb éghajlatra. Az utcán? Szóba sem áll veled. Ismerős? Ha megpróbálod kinyitni a szemét, bekattan az agya, és azonnal „cigánytolvajorbánozni” kezd – nincs az az észérv, amely eljutna az értelméig. …Én szeretném csak igazán, tiszta szívemből, ha a magyarságnak ez az elpazarolt fele felocsúdna, és konzumidióták helyett újra egyszerű szögényembör« lenne belőle.”
Egy másik lapon 2005 áprilisában ezt írta: „Tiltakozom az ellen, hogy elmekórtani eseteket engednek publikálni. Tiltakozom az ellen, hogy lefizetett bérgyalázkodóik bemocskolnak mindent, ami értékes és nemes. …Olyanok, mint Hyeronimus Bosch szörnyei. Bár nem vagyok hívő ember, forrón remélem, hogy találkozni fognak velük.”
Érdekes, hogy egyazon év májusában általa is aláírt, Orbánt magasztaló nyílt levélben e mondat alá is odakanyarította nevét: „Mi, keresztények tudjuk, hogy az ember gyarló, s olykor hibázik is.”
Cs. Kovács Gabriella lapunk kérdésére nem kívánt semmiféle információt adni, illetve nyilatkozni.
Népszava-információ